Dokumentärer

Tänk dig en värld utan islam, vad säger du om det? En klar förbättring enligt mig och jag tror de flesta håller med om det. Se denna video, den är skrämmande men behövs ses.

Video från Facebook

***********************************

En BBC-dokumentär om romer och deras barn som föräldrarna lär upp till att bli tjuvar. Mycket sevärt! Att romernas tiggeri är organiserad brottslighet i grund och botten, ja det är ju rent vansinnigt alltså, en ny mer modern människohandel där profitörer skor sig på andras misär. För jävligt helt enkelt.

Youtube

***********************************

French Connection: En dokumentär om den nya tidens maffior och hur de arbetar i Europa med prostituerade, tiggare, narkotika och liknande.

Youtube

**********************************

Engelsk dokumentär om Muslimska Brödraskapet och dess historia. Vilka är dem, vad vill dem och finns de i Sverige? Det skulle inte förvåna mig det minsta att det finns förgrening till Sverige då vi har så mycket muslimer och speciellt islamister här. Organisationen Hizb ut-Tahir har vi ju redan här och den islamistorganisationen radikaliserar svenska muslimer.

Youtube

********************************

En engelsk BBC-dokumentär om Sverige och svenskarna och hur vi ser på saker och ting. Om de många våldtäkterna, kriminaliteten och Sverigedemokraterna. Och om att många vill ha Sverige som det är, alltså svenskt, och inte ett förändrat Sverige via invandring.

Youtube

********************************

Vicedokumentär om IS – Islamiska Staten, och om deras brutala kamp för att upprätta och kontrollera sitt kalifat. Som vi nu med facit i hand vet hur det slutade, de förlorade. De uppvisade bland den värsta grymheten som någonsin skådats, de dränkte och eldade upp krigsfångar och våldtog unga flickor kvinnor systematiskt. Man slängde ut hbtq-personer från höghus och man skar huvudet av folk i parti och minut.

Det är det värsta vi någonsin sett och de koncentrerade sig så mycket på att vara helt kallblodiga och så extremt brutala som det bara är möjligt, så att de på något sätt och vis glömde själva kampen och kriget.

Nu återstår ju inte mycket av den drömmen, utan nu handlar det mest om terroristattacker runt om i Europa. Bilar kör över folk, likaså lastbilar som på Drottninggatan i Stockholm då Rakhmat Akilov gick till attack och plöjde rakt in bland gående människor för att sen sluta då hans stulna lastbil fastnar en bit in genom entren på Åhlens.

Med sig hade Akilov någon dåligt sorts hemmagjord sprängladdning med bla. en gastub och någon lättantändlig vätska. Men som tur var så var det så amatörmässigt gjort att det inte fungerade alls. Akilov sitter ju i fängelse nu på livstid men har flyttats från Kumlabunkern till Hall.

Där hålls han isolerad från de andra fångarnas en stor risk föreligger för våld mot Akilov och på Kumla utsattes han för våld då en intagen tog sig in i Akilovs cell och där misshandlat Akilov och sagt att han skulle dö.

Och det som finns kvar nere i Mellanöstern nu, ja det är enbart små grupperingar, men som troligtvis kommer vara helt bortraderade inom en snar framtid.

Amerikanska specialförband sägs göra räder i jakten på högt uppsatta inom IS. Abu Bakr Al-Baghdadi, ledaren för Islamiska Staten, han är troligtvis död sedan länge, men det finns inga hundraprocentiga bevis ännu på det så USA fortsätter jakten på honom.

Många har fängslats och blivit avrättade och en stor mängd jihadister har återvänt från kriget hem till sina hemländer vilket oroar säkerhetspolis och andra myndigheter.

Så när det gäller terrorattacker i Europa, ja så ser det inte bra ut med alla dem som är hemkomna. De har vapenvana, de kanske också kan hantera sprängämnen och de är säkerligen redo att använda det.

**********************************

Annonser