Bra länkar

Lawline.se

En bra sida där man finner mycket information om juridik, brott och straff. Står bland annat mycket utförligt om Hets mot folkgrupp. En idiotisk och extremt svårtolkad lag som grundades efter WWII för att i föringelsens spår skydda den judiska befolkningen. Men idag räknas det mesta in i den lagen vilket ju är helt fel och juridiskt galet. Den måste skrivas om eller tas bort. Den är ändå förlegad.

Kriminellt.com

En sida som inte drar sig för att publicera bilder eller att lägga ut domar och personlig info, och då gällande speciellt sexualförbrytare. Deras motto är: – Du förstörde ett liv – Nu förstör vi ditt. Låter hårt och aggressivt kanske, men sådan är deras slogan i alla fall. Sidan har funnits i ganska många år nu och det är en ypperlig databas med personuppgifter, foton, domar och liknande.

Nyheter Idag

Sveriges bästa nyhetsportal som öjar och ökar och vill man läsa mer politiskt okorrekta nyheter och lite ”kontroversiella” nyheter så är detta just nu den bästa platsen på nätet för en svensk. Utmärkta artiklar, analyser, gästskribenter och kommentarsmöjligheter via Facebook kommentarer. Som enligt mig är det enda minuset, hade varit mycket bättre med Disqus.

Annonser