Brott

Tre män och ett par startkablar

Screenshot_20190913-092334_Chrome

Det var den 7 mars i år som gärningsmännen – 18-årige John Sundgren, 19-årige Jonathan Sandén och 18-årige Chris Barton – tvingade på pojken en ögonbindel i Bjärnum i Hässleholms kommun. Därefter fördes 15-åringen bort mot sin vilja till ett ödsligt skogsområde. Han torterades bla med startkablar på sin kropp. På plats i skogsområdet utförde gänget sedan en långdragen tortyr mot pojken genom att bland annat slå honom med en teleskopbatong, fimpa en cigarett på hans hand. Man kopplade startkablar på hans bröst och startade sedan den tillkopplade bilen, släppte en sten på hans fot och sparkade honom mellan benen. I samband med misshandeln har pojken fått höra från gänget att han ska dö.

Screenshot_20190913-092912_Chrome

Naturligtvis blev det låga straff för detta, som vanligt. Dett med att ständigt använda de lägre skalorna i lagstiftningen, ja det visar ju en del hur det är ställt med Sverige.

Samhällsnytt

Annonser