Brott

Veckans mördare: Jan-Erik Brandt

Kontrollfreaken Jan-Erik Brandt i kriminalvårdens kläder. Han mördade den 27-åriga tvåbarns-mamman Marie Samuelsson. Och liket grävde han ner vid barnens kaninbur och under en gammal eka. Han var den som vädjade mest om att folk skulle söka och leta efter sambon. När polisen efter ett tag börjar misstänka Jan-Erik så börjar de avlyssna hans telefon. De slås då av den kyla han utstrålar och han ringer mängder med telefonsexsamtal vilket stärker polisens misstankar. Ingen trevlig filur alltså. Till sist erkänner han mordet efter att de grävt upp liket. Han ströp sambon under ett bråk med en sladd. Han har sökt tidsbestämt straff men fått avslag. Han anses som hög risk fortfarande.

Expressen

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.