Balkan

Nu sprängde man ett gatukök i luften. I Solna

Dessa dårar som håller på och spränger på detta viset, de är inte kloka alls! Och det måste vara en ansenlig mängd sprängämnen som kommer in i landet. Detta är ju rena rama terrorn, och snart så dör någon oskyldig.

Denna sortens brottslighet fanns inte förr. Det fanns kassaskåps-sprängare förvisso, men man sprängde inte byggnader och liknande i luften. Man apterade inte handgranater lite varstans utan hela denna maffialiknande brottsligheten den har alltså kommit de senastee åren. Varför?

De mesta av sprängämnena kommer säkerligen nere från Balkan där tillgången på vapen och sprängämnen är enorm tack vare de båda krigen. Handeldvapen, automatkarbiner, handgranater, sprängdeg och liknande skickas norrut upp mot Norden. Och mycket rullar alltså in över Öresundsbron. In i Malmö där sprängningarna har blivit allt vanligare. De kriminella gängen har alltså blivit avancerade i sin brottslighet. Och det är rena rama maffiaverksamheten som pågår. Polisen måste få ett stopp på detta vansinne!

M.S

Annonser

3 svar »