Hederskultur

En liten morgonbild: Om islam

En mycket bra fråga! Finns det verkligen något överhuvudtaget som berikar Sverige? Alltså med islam? Hela den religionen och extremistkonceptet är ju inte direkt något som passar in i den svenska stadsbilden. Men det har blivit så sinnessjukt så att VI numera börjat anpassa oss efter dem och efter deras sagoreligion. Mycket för islam med sig, den saken är ju helt klar. Balkongflickor, hedersmord, barngiftemål, polygami och ett stenhårt utanförskap. De, muslimerna alltså, de bidrar med att hjälpa till att befästa våra omtalade nogo-zoner. De berikar oss med sin varierande brottslighet. Vilket ju är helt idiotiskt då vi redan har och redan hade en brottslighet här i Sverige. Behöver vi verkligen importera kriminalitet? De som styr Sverige verkar ju minst sagt tycka det!? De måste vara bra lama i skallen alltså. Och nej! Islam.bidrar inte med något positivt alls och islam berikar verkligen inte Sverige ens en millimeter!

M.S

Annonser