Italien

Dagens bild II: En av de bästa politikerna i Europa – Matteo Salvini!

Bild: Matteo Salvini

Så ser alltså en del av det nya Europa ut, – Italiens och Legas Matteo Salvini. En politiker som sätter de sina främst, alltså att italienare ska komma först i Italien. Logiskt, inget annat. Men här uppe i Sverige, här är det mer värt att lägga pengarna på nyss anlända afghaner, somalier och båtflyktingar från Syrien. Märkligt men fakta. Vad själva orsaken till det mentala sammanbrottet är, ja det vet jag tyvärr inte. Men Europa har bra politiker som ex. Salvini, Åkesson, Orban och många fler. I Salvinis fall kan makten ligga runt hörnet nu, och förhoppningsvis får han tag i den. Boris Johnson som efterträdde Theresa May är en riktig joker i leken också, har gjort flera kontroversiella uttalanden om islam lch om muslimer. Angela Merkel är vi snart av med och bara det skulle ju leda till fest i dagarna fem. En av efterkrigstidens största folkförrädare! Inget annat, och hon har kört ner Tyskland djupt i geggan. Så att hon går det är bara positivt, och det då det är helt omöjligt att bli en värre efterträdare. Det är liksom en politisk omöjlighet. Men som sagt var, vi håller tummarna för Matteo Salvini och hans Lega. Forza forza!!

1 svar »