Okategoriserade

Dagens bild II: Hur bilden på den europeiska kvinnan har förändrats

På bilden ser vi en europeisk kvinna. Från Storbritannien för att vara helt korrekt. Hur kan någon göra så på en annan människa, det är för mig helt obegripligt alltså. Europa numera är migration, islam, grooming, våldtäkter, våldsbrott och ännu mer vidrig kriminalitet. Borta är det där lugnet som de flesta kände, och det kan smälla till när som helst och var som helst. För i våra städer idag så vandrar det omkring presumtiva våldsbrottslingar som invandrat till Europa, och som hamnat i västerlandet. Det som sades vara både guld och paradis. De mår psykiskt dåligt, många är hemlösa, de våldtar europeiska kvinnor då de enbart är horor som ska kn*llas. Den vidriga inställningen fanns verkligen inte i vårt Europa innan den enorma vågen av flyktingar slog till på riktigt allvar. Åtgärd? Stäng gränsen i 2 år, utvisa de som inte uppfyller kraven som ska ställas. Ex. språk, uppförande och att ha ett avlönar arbete. Nyanlända ska inte bli bidragsberoende utan socialbidrag betalas enbart ut 2-3 månader sen är det slut. Har man då inget arbete eller studerar…ja då åker man ut. Mina visioner om ett hårdare men mycket bättre Europa.

M.S

Annonser

Kategorier:Okategoriserade