Okategoriserade

Dagens bild: En bild som fyller mig med sorg och vrede

Hur känner sig kvinnan på bilden egentligen? Trivs hon i den situation som islam förpassat henne i? Skulle hon kanske hellre simma klädd i baddräkt i vattnet, tillsammans med maken och barnet? Är det ett måste att kvinnorna i islam hela tiden ska förolämpas, förnedras och förpassas enbart till köket och till sängen? Ja utan tvekan. Kvinnan är inte värd mycket och då är det ändå kvinnan som bär barnet i magen i nio långa månader. Så helt värdelös är hon ju inte. Värdelösa är däremot dessa islamister som gapar på sharialagar och att landet ska styras av lagar från koranen. Jhade jag fått bestämma så skulle islam förbjudas och likaså koranen. Den är ju långt mer farlig än ex. Mein Kampf! Att tillåta förnedring av de muslimska kvinnorna visar ju bsra att de styrande politikerna har gummirygg.

M.S

Annonser

Kategorier:Okategoriserade