Okategoriserade

A.S.A.P och slagsmålet i Stockholm

Ett par frågor dyker osökt upp då jag ser videon. Vad är det för löss som provocerar gång efter gång? Jo afghanska ensamkommande. Hur kan man häkta A.S.A.P efter det man sett på videon? Och varför läggs åtalet mot en av afghanerna ner?

Detta ”brott” sker ofta i varenda stad i Sverige numera och det brukar inte kosta häktning, knappt ens anhållan så vida man inte är berusad. Då brukar en anhållan tas i bruk för att man får avvakta nykterhet innan förhör.

Tramsigare beteende av åklagare, ja det får man ju leta efter. Hade jag varit i samma situation som A.S.A.P, ja då hade jag nog agerat likadant. Det värsta för A.S.A.P det är om han mot all förmodan döms till fängelse.

För då kommer häktningen att kvarstå tills placering på anstalt blir aktuellt, och det pga flyktrisken. Så det kan av denna storm i ett vattenglas bli ett långt Sverigebesök för ASAP.

Youtube

Annonser

Kategorier:Okategoriserade