Brott

Dagens bilder: Bilbränderna, Polisen och våldtäkterna

bilbrand670

Spontanbränder. Pyromandåd. Mordbrand och grov mordbrand. Smaka på de orden! För i dagens Sverige brinner det överallt snart. Garage, bilar, mopeder, fritidsgårdar, hembygdsgårdar, hyreshus och villor. Ja sen att inte förglömma – Skogsbränderna. De har inte riktigt tagit fart, men nu kom värmen igen så då rycker vissa upp tändstickorna.

De borde studera juridiken i deras gärningar, nämnas kan ju att grov mordbrand kan i synnerligen brutala fall ge livstids fängelse. Men dessa importpyromaner struntar väl i det, det är ju grillsäsong och då ska det eldas.

Studerar man detta fenomen så kan man med säkerhet säga att fenomenet med bilbränder föddes i Frankrike och i Paris förorter närmare bestämt. Vid ett våldsamt upplopp i Paris och i dess förorter för en 15-år sedan så började man att elda bilar!

Och då stridshandlingarna lagt sig den gången så räknades drygt 4000 bilar, lastbilar och bussar in som nerbränt gods och Paris såg ut som en krigszon från WWII. Sen efter det upploppet så började fenomenet sprida sig ut i Europa och märkligt nog mest i de länder som haft och har en hög invandring.

Skulle tro, jag har alltså ingen källa på det dock, att minst 80 procent av gärningsmännen gällande dessa brotten är utrikesfödda personer eller personer med utländskt påbrå. Minst. Jag vet ingen bilbrand som haft etniska svenskar som gärningsmän, och jag har kikat på hundratals fall. Inte en enda!

styckmordkalix

Polisen i Sverige måste börja synas ute i samhället och patrullera, det är ett fint ord – patrullera, men något som dagens polis inte gör utan de dansar lyckorusiga omkring i diverse Pride-tåg eller försöker sätta världsrekord i att fika och äta fikabröd på stationerna runt om i Sverige.

Här jag bor så har jag inte sett polisen på ett helt år, de syns helt enkelt inte. Ok, det är säkert viktigt med spaning och sådant som vi inte ser men de måste ändra taktik, de kan väl inte vara nöjda med en uppklarningsprocent på 2.7!

Det är ju in det närmaste sinnessjuka siffror och 2018 anmäldes det ex. 17500 sexualbrott, så som våldtäkter och sexuella övergrepp. De brotten har också numera blivit så frekventa att de numera räknas in i den sk. vardagsbrottsligheten och det bland sådant som ex. stöld, olaga hot och misshandel och det är ta mig fan inte klokt alltså.

Synen på våldtäkt måste ju vara den att det ska bekämpas stenhårt på alla fronter, och inte bara bli nerlagda fall som kastas i papperskorgen av någon irriterad och överarbetad åklagare. Och dessa spontanbränder, ja de sätter ju hela samhällen och städer i en kollektiv oro och en känsla av enorm otrygghet!

Så polisen, – lägg nu ner fikat för jävelen och nyanställ minst 50000 poliser på 2-3 års sikt. Och syns mer i de områden som oftast råkar ut för dessa gärningar. Alltså oftast i förorterna. Inte på Stureplan, ok?

sexualbrottsstatistikökning.png

Ta en titt på den ljusblåa statistikkurvan, som alltså gäller sexualbrott, som gått från 1.5 procent år 2006 till 6.5 procent 2017! Och den ökningen är ju abnormt stor. Statistiken gäller alltså utsatthet för brott mot enskild person!

Kungälvs-Posten

BRÅ

Aftonbladet

Inblick

Annonser