Brott

Dagens bild: Samuel Månetorp – Dömd igen för bla sexualbrott mot minderårig

Så har han alltså varit i farten igen, denne pedofil, våldtäktsman, kidnappare och våldsbrottsling. Han har bytt namn från Theo Göthberg till Samuel Månetorp och flyttat.

Förra gången så kidnappade han en ung flicka och hade henne inspärrad i lägenheten. Han hade också kedjat fast henne i lägenheten. Syftet med det hela var sexuellt och då han greps hittade man barnporr i hans mobiltelefon. 3.5 års fängelse blev det den gången.

Han sa till poliserna att han tänkt sälja henne online som sexslav. Här pratar vi nog också om en allvarligt psykiskt störd person och det är mycket märkligt att han inte sinnesundersöktes efter den gången för jag tror att rättspsyk är den plats han ska sitta på och inte i fängelse som han denna gång också döms till.

2 år och 6 månader! För dessa brott?? Denna gång så har han ”hämtat” en 13-årig flicka från Tyskland som han våldtagit flera gånger och ofredat sexuellt.

Misshandel döms ha också för. Att han är sexeullt störd, pedofil, det står ju helt klart. Men man nöjer sig alltså med att ge Samuel Månetorp 2 år och 6 månaders fängelse.

Flashback