Okategoriserade

TV: Såg precis en serie om raggare – Man exponerade deras alkoholintag och deras alkoholvanor

I ett program som gick i kväll och som jag råkade snubbla in i, det var alltså ett program på kanal 1 som handlade om raggare. Om deras kärlek till livsstilen, musiken, bilarna och till – ALKOHOLEN. De söp som hästar fast att de var väldigt unga allihop, vet dock inga åldrar, och ALKOHOLEN den var ständigt närvarande i programmet och de spydde så det stod härliga till, de söp så att de svimmade, och ja på det hela taget så var det mest ett program om ungdomar som toksuper hembrännt flera dagar i veckan. En stadig grundbult för att bli alkoholist, inget snack om den saken. Att kanal 1 visar ett sådant program på den arla sändningstiden det är ju märkligt. Jag som själv numera är nykter alkoholistsedan 3 år tillbaka, jag blev förbannad. För många som tittade, den yngre publiken alltså, de såg nog det hela som coolt och häftigt och inte som en grundbult in i missbruk och misär. Det är inte ofta jag klagar på detta viset men jag blev skitförbannad. Jag blir det ibland, inte alls ofta, men när jag blir….Ja då blir jag skogstokig. Så ytterligare en anledning att bojkotta svensk skit-tv.

M.S

Annonser