Politik

När har hon ”dansat” färdigt? – Det gick ju inte så bra i Konstitutionsutskottet

Jag ser Annika Strandhäll som den i Löfvens närmsta omkrets som snart kommer att ”ryka”. Det har väl blivit lite för mycket, har det inte det? Hennes patenterade utspel om att det inte är invandringen som tynger ner ekonomiskt med sina kostnader, utan det är våra pensionärer och våra äldre. Att hon överlevde den grodan ja det gjorde hon ju men Löfven måste ju tagit henne i örat då. Men det kommer grodor efter grodor och det verkar inte finnas någon hejd på det hela. Nu prickad av Konstitutionsutskottet, vilket måste rendera någon konsekvens tycker man ju. Är det snart inte lättast för Löfven att avpolletera henne och alltså få henne att avgå? Jo, henne ser vi inte allt för länge där hon befinner sig nu.den saken är glasklar.

Expressen

M.S

Annonser