Politik

Dagens video: Det råa och meningslösa våldet, det finns idag överallt!

https://twitter.com/JoreSepac/status/1134566229056921600?s=09

Man mår väldigt dåligt av att ta del av sånt här, men det är viktigt att visa så folk inser vilket annorlunda land Sverige har blivit.

Det är fruktansvärt och dags att vi alla tar tag i detta. Och den vägen är att se till så att SD växer så att det knakar.

Det är den enda väg än till ett mycket bättre Sverige, så det är dags att jobba infernaliskt och mycket för att få ett resultat valet 2022 att bli en jordskredsseger för Sverigedemokraterna.

Sen i hop med KD och M så ligger vägen öppen mot att kunna förändra Sverige helt och föra en ny Sverigevänlig politik som det nu verkligen är dags för.

Hårda tag mot kriminella, höjda fängelsetraff, utvisning för invandrare som inte sköter sig, krav på att nyanlända lär sig språket på sex månader, inga förmåner som förtur i bostadskö eller betalda körkort, varför ska de ha sådan service?

Det ger ju signaler om att svenskarna är b-laget? Ingen fri tandvård för papperslösa för de är ju här olagligt och ska hämtas av polis och omedelbart utvisas på livstid.

Det är dags att förändra Sverige och det i grunden så att vi kan ha en chans att få tillbaka det Sverige som jag i alla fall älskade. Så nu kör vi på! Full gas mot ett bättre land.

M.S

Annonser