Okategoriserade

Dagens bild: Socialist, arbetarrörelse och mångmiljonär

margotwallström

Bild: Sveriges utrikesminister – Margot Wallström

Det går bra nu, jättebra och det har gjort det ett bra tag också. Alltså inte Sverige nu, utan socialdemokraten och Sveriges utrikesminister – Margot Wallström.

Som för övrigt också är statsministerns ställföreträdare. Inga dåliga titlar alltså. Sen har media grävt och grävt och kommit fram till att Sverighes utrikesminister tjänat 27 miljoner kronor på 21-år.

Expressen-TV

Hennes politiker-pension kommer sen att ge henne över 22 miljoner kronor till fram till 85 års ålder – efter skatt. Alltså, vad är detta för vidrigha summor och hur kan detta ens existera och så klart när det gäller folk som skor sig rejält så är det en socialdemokrat.

Jag menar inte att utrikesministern ska ha dåligt betalt, men detta är ju inte klokt och vi har tusentals personer som lever sina liv som hemlösa, uteliggare och så pass utslagna att inte många bryr sig. Sen när blev Sverige på detta viset?

Ministrar och riksdagspolitikers löner och förmåner måste ju synas för detta är rent ut sagt äckligt, vidrigt och en mycket märklig form av socialism, eller?

Expressen

Annonser

Kategorier:Okategoriserade