Brott

 Influencern ”Blattelito” Alsaadi – Notorisk kvinnoboxare och nu dömd mördare som fått 18 år

Blattelito är en sk. Man som hatar kvinnor. Längst inne i honom så finns ett stort hat mot kvinnor, ja det brukar vara typiskt för denna sortens alfahanar. Han har verkligen en hypertränad kropp, han har mängder med tatueringar och ser alltså ut, som många kvinnor skulle märka av direkt, som en man som lever sitt liv med fart, äventyr, risker och i 220 km/h. Fester, kokain, fester amfetamin, efterfester MDMA ja och det snurrar och snurrar och den som gett sig i lag med Blattelito får hålla i sig för det går undan. Att denne Blattelito skulle vara så pass drastisk och djäculsk att han kallblodigt mördar en kvinna, ja jag är ingen psykolog eller psykiatriker. Men han utstrålade säkert farlighet också och tyvärr tänder många kvinnor på det.

Bilden utstrålar en kompakt ångest, och ett kraftigt psykiskt dåligtmående. Och han ser ju närmast helt ”färdig” ut!? Att han passerade undersökningen lätt som en plätt, alltså undersökningen där de ser ifall man var eller om man är allvarligt psykiskt störd. Skulle gissa att han låg högt på psykopatiskalan. En sk. subversiv manipulativ personlighet. Räcker dock inte för att bli kryssad. Idag är det otroligt svårt att bli sk. ”Kryssad”. Kryssad menas alltså om läkare, psykolog och de andra i teamet är överens om att du har en allvarlig psykisk störning, vilket då blir ett kryss i en ruta där det står fängelseförbud. Så ligger det till. Det är endast cirka 400 personer som är dömda till detta och de utspridda på rättspsykiatriska kliniker från Skåne till norra Norrland. Om man jämför med hur många som sitter i fängelse, ja det är liksom en abnormt skillnad. Man minns Hagamannen som dömdes till 14 års fängelse, Mattias Flink som fick livstids fängelse. Fast den första undersökningen så att han var allvarligt psykiskt störd. Men det överklagades och rättsliga rådet får då ge sina synpunkter vilket då i hans fall innebär fängelse på livstid. Ett lotteri alltså, inget annat.

”Abbe Alsaadi har planerat gärningen genom att flera timmar tidigare tillreda en tramadolfylld spruta och han har försökt dölja gärningen med hjälp av bl.a. tända ljus, jordgubbar.”

”Vidare har han utfört gärningen mot en kvinna som han hade haft en längre nära relation med och som han var klart fysiskt överlägsen, i hennes bostad mitt i natten där hon var helt skyddslös.”

Att Blattelito inte döms till livstids fängelse, ja det är ju mycket märkligt. Han planerar ju mordet, det blir ju knappast mer överlagt än så, och han skaffar allt som behövs och skrider sen till verket utan minsta empati eller gnutta samvete. Det är nu psykopaten som har överhanden.

I dokument från Solna tingsrätt räknas dåden upp. Bland annat har låst in henne i ett rum, förstört hennes saker och hotat att halshugga henne om hon lämnade honom. Han har slagit henne i huvudet, sparkat mot hennes ben, dragit henne i håret och tagit stryptag på henne. Utöver det har Abbe Alsaadi duschat henne i kallt och varmt vatten om vartannat.

Abbe Alsaadi har också tvingat i kvinnan tramadoltabletter ”med våld eller på annat sätt”. Influencern har också piskat kvinnan med ett skärp, klippt av hennes hår, skurit och huggit henne med kniv.

Han sitter bra där han sitter nu. Där finns det fler alfahannar, så det lär ju bli 18 turbulenta år och det brott han dömts för ger inga pluspoäng utan tvärtom. Han får det jobbigt och det anser jag vara jävligt bra!

Expressen

Wikipedia om Rättspsykiatrisk undersökning

Annonser