Afghanerna

Familjehemsmamma skickade slängkyssar till en afghan som våldtagit i hemmet

Dessa kvinnor och dessa afghaner, vad är det med den kombinationen alltså? Kvinnorna börjar nästa bete sig som pedofiler när det kommer till dessa afghanska ensamseglare.

Fast afghanen nu sitter i en domstol, åtalad för en våldtäkt som skett i hemmet, så sitter alltså mamman och skickar slängkyssar åt våldtäktsmännen.

Hur märkligt beteende är inte det och detta fenomen med batikhäxorna, ja det blir mer och mer smaklöst ju längre tiden går alltså.

Familjehemsmamman och afghanen. Kvinnan, som är i 60-årsåldern, vägrade att vittna om våldtäktsoffret var i samma rum. I förhöret har hon ”lämnat olika uppgifter och inte alltid svarat på åklagarens frågor” och dessutom ”lämnat uppgifter som inte alls stöds av vad andra berättat”, enligt domen.

Dessa batikhäxor, halv-pedofiler och osmakliga individer borde sinndsundersökas då de ej uppvisar ett friskt och normalt beteende.

Om man har hand om denna sortens flyktingar så är det ju vissa uppgifter man har att göra men att det ska uppstå kärlek eller blandas in sex i det hela, nej då är man helt fel ute och borde inte längre få lov att driva den sortens verksamhet.

Fria Tider

Annonser