Brott

Tonåring plågades blodig av fyra män – De skar honom och de sköt honom med en k-pist

Bild: Kpisten som användes när de sköt tonåringen

Männen kidnappade tonåringen och lät han ligga i bakluckan medans de körde omkring. De skar honom i hälsenan, de sköt honom i benet och de knivhögg honom i bröstet. Rena tortyren alltså. De tvingade honom sen att ringa sin mor för de ville ha en Gucciväska och två exklusiva klockor. Så ett rån får man nog kalla det hela. De fyra gärningsmännen döms alltså nu till fängelse. Sju år, sex år, fyra år och två års fängelse blev det för de fyra. Jag tycker gott åklagaren ska överklaga för jag tycker straffen är för klent. De skulle ha över tio års fängelse allihop! Vansinnet i dådet är horribelt och tonåringen måste ha känt en fruktansvärd dödsångest.

Expressen

Annonser