Islam

Muslimsk predikant talar klarspråk – De vill ju se oss döda!

” If you refuse to convert to islam, then the only thing between us is the sword ”

En iskall sanning berättad av en muslimsk predikant om hur de egentligen ser på oss ”kufars”. De ska alltså erbjuda oss att konvertera till islam för annars återstår inget annat än svärdet. Det är ett direkt hot och numera smyger de inte med sina åsikter, planer och sina mål. De tror ex. att de ska ta Europa ifrån oss Européer. Och bara det skvallrar ju om en verklighetsuppfattning som är så snedvriden, så fel och totalt sinnessjuk att det saknar motstycke alltså. Hur ska de gå till väga för att erövra Europa då? Tänk när alla enade arabländer anföll Israel i sexdagars-kriget, ja det slutade som vanligt för araberna – Israel körde över dem och fullständigt krossade dem på sex dagar. Att de just nu invaderar Europa flyktingvägen det må vara sant, och att de muslimska kvinnorna föder många fler barn än europeiska kvinnor det är också sant, men är de så dumma i huvudet att de tror att det går att ta Europa på det primitiva viset eller vad? Skulle militären i ex. Storbritannien eller Frankrike ingripa mot fientliga mål så skulle den striden vara över snabbt. Om USA ex. hade velat få ett snabbt slut på konflikterna med IS i Syrien och Irak och gavs fria händer….ja herregud! De skulle totalt förintat terroristerna på kort tid. Militärt sett är vi helt överlägsna. De kommer med sina AK47:or och blir bemötta med stridsflyg, hur många av dem överlever det? Ingen. Så de kan ju prova att stjäla vårt Europa, let’s go! Sen om man vill vara lite mer åt övervåld till, ja då kunde ju en brittisk ubåt utanför Syriens kust smyga fram och skicka iväg en kärnvapenbestyckad missil mot hjärtat av deras khalifat, Goodbye på några minuter. Nu kan man ju naturligtvis inte agera på det viset men det visar ju på vår totala överlägsenhet. Så gubben på bilden han kan ta sin turban och sina hotelser och rent ut sagt fara och flyga!

M.S