Halal

Halalmat smygs nu in i butikerna – Matislamisering på hög nivå!

Det smygs nu alltså in halalmärkta matvaror i våra butiker, och blir till en slags mat-islamisering.

 

Halalmaten har kommit in i svenska matbutiker utan att konsumenterna har uppmärksammat detta. Halalmärkningen är gjord med mycket små symboler på arabiska som inte kan läsas av svenskar. Frågan är: Var finns möjligheten att välja eller välja bort produkter när de smygs in på detta sätt? Det kan finnas både ideologiska och religiösa skäl till att inte vilja köpa halal då islam är en religion som innefattar ett system med politik, lagar (sharia) och tro på Allah som gud. Matjihad, som betyder islamisering genom mat, är en strategi som används och går ut på att ta över maten så den blir islamsk för alla invånare i landet. Målet är att införa sharialagar, och halal är en del av de islamska sharialagarna. Som första svenska tidning skriver nu Katerina Magasin om företeelsen, som är en del av den pågående islamiseringen av Sverige.

Ja jag personligen vill ju verkligen inte äta halalmärkt mat, och varför skulle jag det? Jag gillar varken islam eller detta med halal. Inte klokt att butikerna tar in detta.

Katerinamagasin

Annonser