IS

För att befästa sin position som ondast någonsin – IS halshögg 50 personer under den sista striden!

Det har funnits mycket ondska på vår planet. Nazismen, kommunismen, Mao, Röda Khmererna, Kollonisationen av Afrika och liknande .en ondaste av dem alla är ju Islamiska Staten. Utan tvekan. Detta då de stått för en sådan utstuderad ondska att det måste till att dra likhetstecken med nazisternas dödsläger och Stalins Gulag för att uppnå samma infernaliska ondska. Det har kanske inte dött lika många, men deras systematiska våldtäkter av i princip allt som rörde sig är ju bara det en sak som visar på agendan. Sexslavar där barnen varit endast 6-14 år!! Just att använda sexualbrotten i deras kamp och deras terror, det gör mig lite frågande alltså. Varför la de så mycket tid på att bli hatade av alla, ja utom muslimerna alltså, människor i hela världen? Istället för att koncentrera sig på det militära så koncentrerade IS sig på att vara mest ondskefulla någonsin. Och hade de inte hållit på så mycket med deras vidriga vansinnes-våld och vidriga sexualbrottsmani utan istället lagt fokus på att få till och behålla sitt khalifat – ja då hade det sett annorlunda ut nere i Syrien och Irak nu, och det är jag helt säker på. De förlorade kriget pga den rabiata dårskapen. Och om de hade haft en annan ledare, exempelvis en van och en högt rankad militär, än fähunden Abu Bakr Al-Baghdadi, som kanske platsade som terrorist, så hade det kunnat bli ett faktum med khalifatet. Men Al-Baghdadi gjorde enligt mig en mycket sorglig figur i sitt ledarskap. Det var säkerligen den idiotens tankar om att upprätta ett veritabelt skräckvälde nere i Mellanöstern som låg som en skiss för khalifatet. Ett khalifat uppbyggt på stenhård sharia. Det går att göra paralleller med WWII och med hur den tyska krigsplanen utfördes och styrdes av Adolf Hitler, han som endast varit korpral i WWI, vilket bidrog enormt mycket till att Nazityskland förlorade WWII. Hade riktiga militärer som Von Ribbentrop och Romell fått styra med det militära, ja då tror jag att utgången blivit helt annorlunda. Kanske inte just att Nazityskland vunnit kriget utan mer om hur Europa efteråt blivit uppdelat. Med tanke på alla vidriga dränkningar, bränningar och halshuggningar som IS utförde ända in i det sista så är det en bild av ett patetiskt försök att bilda sitt khalifat som genast framstår. Och de personer som varit med i IS och deltagit i strider eller i deras terrorism och som nu tror de kan åka hem som om det vore en helt naturlig sak, de ska ju på intet vis välkomnas tillbaka till Europa. Inte en enda terrorist, jihadist eller muslimsk extremist, som varit involverad i IS, ska bemötas med något annat än förakt, ilska och konsekvenstänkande. De gjorde sitt ödesdigra val när de rekryterades in i vansinnet, och det får de betala för nu. Inte överallt dock, med Sverige som ett sorgligt exempel, men i de flesta europeiska länder bemötts de nu med förakt, ilska och konsekvenstänkande. Aldrig mer något så ondskefullt som IS – aldrig mer!!

M.S