Sexualbrott

Våldtäktsmannen Sambo Diallo – Slipper utvisning i hovrätten

Ytterligare en kriminell utlänning som slipper utvisning, och det trots att han döms för våldtäkt. Vilket fortfarande bör ses som ett grovt brott.

Den man från Guinea som våldtog en sovande kvinna i en tunnelbanevagn förra året räddas nu kvar i landet. Tingsrätten dömde först mannen till fängelse och utvisning. Men hovrätten mildrar domen genom att dra tillbaka utvisningen.

Det var tidigt på lördagsmorgonen den 12 maj förra året som 40-årige Samba Diallo, medborgare i Guinea, följde efter en berusad kvinna som var på väg hem efter att ha tillbringat en utekväll på nattklubben Solidaritet vid Stureplan i centrala Stockholm.

Genom övervakningsbilder har Polisen kunnat följa Diallos steg från Stureplan när han letar efter ett lämpligt offer att förfölja.

Samhällsnytt

Annonser

5 svar »