Brott

Drar skjutvapen vid stöld av fikabröd – Sverige 2019!

kistadrarvapen

Som man ser med all tydlighet på bilden så är detta rån och vepenbrott lite mer av en ”exotisk” karraktär och det är ju inte direkt någon överraskning! Att man drar ett skjutvapen vid en stöld av fikabröd, det är alltså så långt vi har kommit i Sverige. Det är kanske dags att göra något åt problemen för får denna utveckling fortsätta så kriminaliseras hela landet och tas sakta men säkert över av kriminella förortsgäng.

Det var i fredagskväll som två män försökte stjäla fikabröd från en matvarubutik i Kista. En av männen drog ett pistolliknande föremål när han blev påkommen av butikspersonalen. Det fick polisen i Järva att reagera. Christoffer Boman, biträdande lokalpolisområdeschef lade upp en film där han sa att våldet har gått för lång. Filmen har visats över 1,5 miljon gånger. Mannen som drog vapen är känd av polisen sedan tidigare och nu söker man honom. Han är 17 år, har korta rastaflätor, hans jacka är eventuellt sönderriven och han har ett märke på vänster ärm som ser ut som handklovar. Han är anhållen i sin frånvaro misstänkt för grovt rån och grovt vapenbrott.

Grovt rån och grovt vapenbrott! Vilken bra start på hans liv och han var ju redan innan detta känd av polisen. Det är något som gått fel där och ord som integration och assimilering fladdrar förbi när man skriver och att denna killen hamnat snett, ja det är han ju verkligen inte ensam om. Och han tillhör den sk. beväpnade och skjutklara generationen. Fy fan alltså!

– Vi har uppslag kring var mannen befinner sig men är inte helt säkra, det är därför som vi går ut med signalement. Om det är någon som ser honom får man gärna kontakta oss. Vi vill verkligen belysa hur sjukt det här beteendet är, säger Elena Franzen. Den andra mannen kunde gripas kort efteråt.

Aftonbladet

Annonser