Batikhäxor

Dubbelmord i Upplands-Bro: Två personer ihjälskjutna

upplandsbro

Skjutningen skedde på råby vid Råbyskolan i Bro. Först hittade polisen en skottskadad person och när de sedan började söka av området så fann de en till skjuten person. Båda de skottskadade ska nu vara avlidna, så det handlar om ett dubbelmord.

En person som kom till platsen greps av polis och det ska vara en tvillingbror till av de som sköts. De två tvillingarna ska vara tungt kriminella svensk-finländare och nu har alltså den ene mördats.

Ett larm om att en person blivit skjuten i Upplands-Bro kom in till polisen under natten till torsdagen. Ingen adress angavs i larmskedet. Efter en stunds sökande hittar polispatrullerna en skottskadad person utomhus. – Självklart startade vi direkt med livräddande åtgärder. Tyvärr gick det inte att rädda livet på personen, säger Kjell Lindgren, presstalesperson hos polisen. En stund senare hittar polisen ytterligare en person avliden ett par hundra meter från platsen där den första personen hittades. Vid halv tio på torsdagsmorgonen meddelades att anhöriga till offren underrättats.

En person som kom till brottsplatsen greps och fördes till polisstationen för fortsatt utredning. Denna person släpptes senare och polisen meddelar under eftermiddagen att det inte finns någon frihetsberövad i ärendet. – Vi har i nuläget rätt mycket personal på plats. Vi söker information på platsen och jobbar med att identifiera de avlidna personerna, berättar Kjell Lindgren under morgonen. Enligt uppgifter till SVT Nyheter Stockholm misstänks morden ha koppling till den skjutning i Upplands-Bro som skedde för en dryg vecka sedan.

Gängkriminalitet, respekt, attityd, skjutningar, vapen och ett vansinnesvåld som taget ur någon maffiafilm.

Det är alltså så Sverige har blivit! Polisen måste få ordning på detta med alla illegala vapen som florerar i samhället och även få bukt med inflödet av vapen. Annars blir det bara värre och värre.

SVT

Annonser