EU

EU: ”Islam är vår framtid” – Vi måste lämna den galenskapen fort!

För guds skull, låt oss lämna galenskapen bakom oss. Vi måste ut ur den kompakta idiotin snarast möjligt, och strunt samma om det kommer att kosta oss miljarder. Medlemsavgiften är på 40 miljoner så det sparar vi snart in. EU har inte på någon punkt blivit det positiva som målades upp vid folkomröstningen, inte alls. Skönt att vara utanför euro-sammarbetet i alla fall.

Det råder ingen tvekan längre om hur Europeiska Unionen ser Europas framtid. EU-höjdaren Frans Timmermans förklarade på ett möte med tio imamer att ”islam är vår historia, islam är del av vår nutid, och islam kommer vara del av vår framtid.

Ni ser agendan glasklart. De svassar och de vurmar för islam på ett sätt som får en att må illa.

Mer på Samhällsnytt