Brott

De vill få slut på det rasistiska våldet – Invandrarnas våld mot svenskar då?

trissiess

Dessa tre individer anser alltså att det ”rasistiska våldet” är så enormt idag att de måste gå ut med en ertikel i Aftonbladet!? Alltså har de inte hört talas om invandrares våld mot svenskar? Våldtäkter, gruppvåldtäkter, enorm överrepresentation i grova våldsbrott, överrepresentation på landets anstalter och terroristvåldetsom Rakhmat Akilov begick på Drottninggatan i Stockholm?

De anser helt ärligt att det ”rasistiska våldet” är en långt mer viktig nyhet och innefattar ett mycket större antal brott än invandrares våld mot svenskar visar!? Vilka ljushuvuden alltså, och vad är agendan för detta? För man går bara inte ut med denna sortens ”ankor” utan anledning, eller?

Polisen, gränspolisen, tullen och ordningsvakter blir återkommande anklagade för att profilera människor utifrån etnicitet eller hudfärg. Människor pekas upprepat ut endast på grund av rasistiska fördomar. De utsätts för djup förödmjukelse, trakasserier och rasistiskt våld på allmän plats, tunnelbanor, flygplatser, nattklubbar, köpcentrum och så vidare.

Detta var det mest horribla jag läst på länge och de överdriver å det grövsta och lägger heller inte fram några källor, vilket ju måste sägas ha en förklaring och den är att det som de påstår är rena dyngan och lögner.

74% av våldtäkterna begås av invandrare eller individer med utländsk härkomst. Ok? Det begicks ju 2017 tusentals sådana vidriga brott så det liksom får deras fadäs till artikel att likna ren kattskit.

Vi lever i samma land men med sämre förutsättningar. Våldet mot svarta kroppar är långtifrån ett fenomen som begås av enskilda rötägg. Det är historiskt, systematiskt och symtomatiskt av ett rasistiskt samhälle. Hur ofta händer det att en polis eller ordningsvakt åtalats på grund av våld mot en svart kropp? Har du funderat på varför det inte, eller så sällan inträffar? Inte ens när det gäller brutalt våld mot små barn som var fallet på Malmö centralstation 2015.

Märkligt att man inte protesterar mot våldet och brotten i allmänhet och inte bara det ”rasistiska våldet”! Förbannade lögner, halvsanningar och ej styrkta påståenden. Mohamed Nuur, Momodou Malcolm Jallow och Leila Ali-Elmi heter de tre ”svarta”.

Aftonbladet

M.S

Annonser