Okategoriserade

Dagens bild III: Otränad polis som inte ens klarar fysprovet – Dags kanske att privatisera stora delar av polismyndigheten?

lampolisjävel

Bild: Nyheter Idag

Polisen på bilden är så pass dåligt tränad att han inte ens orkar en enda ”chin”! Antagningsproven måste de väl genomföra, eller har de helt skippat det nu? Ja det skulle ju inte förvåna mig det minsta alltså.

Det ska ju vara svåra och hårda antagningsprov inkluderat ett fysprov så man får poliser av ”rätta virket”. Idag är det nästan bara civil personal som ex. jobbar i anhållningen (fyllecellen), civila i receptionerna och civila i telefonväxlarna, så jag tycker nog det är lika bra att privatisera större delen av den svenska polismyndigheten.

Uppklarningsprocent för den sk. vardagsbrottsligheten, där faktiskt våldtäkt har hamnat, är för år 2018 – 2.7 procent! Alltså så klarar de inte upp de andra 97.3 procrnt och vad i helvete ska det föreställa?

Ok, ja de missade ju helt Olof Palmes mördare vilket idag används av bla FBI i USA som exempel på hur en mordutredning inte får utredas, ett skräckexempel alltså.

Man minns även då spionen Stig Bergling, med fru, gick ut den obevakade bakvägen och tog sig ända till Sovjet, en landsförrädare hade inte mer bevakning på sig än att de kunde ta andra hållet från huset, jizzes!!

Nej privatisera polisen nu! Behåll mordrotlar, narkotikarotlar och SÄPO i statlig tjänst, men privatisera resten! Ocvh det snart!

M.S