IS

UPPDATERAT: Shamina Begum, IS-hona, får sitt brittiska medborgarskap indraget.

shaminabegumIS

Bild: Shamina Begum sk. IS-hona

Det blir alltså inget med Storbritannien utan hon görs icke önskvärd. Så ska en vettig konsekvens se ut. Bravo.

I en intervju säger IS-honan Shamina Begum att hon kände det var ok med alla halshuggningar och att många människor borde känna sympati för henne! Här pratar vi verkligen psykisk störning typ vanföreställningssyndrom. Hon kan inte vara vid sunda vätskor alltså. Hon vill nu tillbaka till Storbritannien med sin nyfödda son och nu passar det, när hela kalifatet gått i kras och anhängare och medlöpare till IS döms till hårda straff och vissa har straffats med döden.

Efter att terrorstaten IS i praktiken besegrats i Syrien har en ny fråga kommit att bli aktuell. Ska västländer låta IS-terrorister återvända? Tevekanalen Sky News har intervjuat 19-åriga Shamima Begum som valde att ansluta till terrorstaten 2015. Nu, när terrorstaten är besegrad, önskar hon återvända till Storbritannien. Hon kände till att IS avrättade människor, bland annat genom att skära halsen av människor, något hon också säger sig varit ”okej med”. – Ja, jag kände till det och jag var okej med det eftersom jag började bli religiös precis innan jag åkte. Av vad jag hört är det tillåtet enligt islam, så jag var okej med det.

19-år och har förstört hela sitt liv med denna typ terroristgroupie-resan. Att hon är ok med halshuggningar och avskurna huvuden det visar ju att hon verkligen inte ska någonstans i Europa då hon gjort sitt val. Handling och konsekvens, men det är ju klart att Theresa May’s Storbritannien, ja de säger säkerligen ja. Och det då Theresa May snart muslimofierat sönder hela Storbritannien!

Det som lockade var en stat under islamisk lag. Där kan hon skapa sig en familj och omgivningen tar hand om henne, berättar hon. Det var först mot slutet, när terrorstaten höll på att besegras, som hon började känna ånger över sitt beslut att resa till Syrien. – Bara mot slutet, efter att min son dog. Jag förstod att jag måste ta mig ut för mina barns skull. För min dotters skull och för min bebis.

Återstår att se vad som händer med Shamina Begum men mitt tips är att hon snart sitter på en flight mot London. Tyvärr.

Nyheter Idag

2 svar »