Brott

Aktivisten Elin Ersson – Slipper fängelse för sabotaget av en utvisning

elinersson

Bild: Elin Ersson skyldig – Slipper fängelse

Så klart att vänsteraktivisten och flyktingvurmaren Elin Ersson slapp fängelse, men jad undrar lite över hur domslutet blivit om det varit ex. en person från SD som saboterat flygningen? Skulle tippa på minst sex månaders fängelse. Jag är verkligen ingen som önskar folk i fängelse, men det får väl vara någon jävla ordning och det även gällande folket i vänsterblocket, eller?

Göteborgs tingsrätt finner att Ersson gjort sig skyldig till brott mot luftfartslagen men väljer att döma henne till dagsböter i stället för fängelse. Nyheter Idag avslöjade att den 59-årige afghan som temporärt förhindrades att skickas ur landet hade dömts för att ha misshandlat sin fru och barn. Efter avtjänat fängelsestraff skulle han utvisas till sitt hemland, men på grund av Erssons aktion den 23 juli fick avresan skjutas upp till den 27 augusti. I förhör med mannen framkommer dessutom att han ville skickas hem. Kriminalvården beräknar att aktionen på Landvetter orsakade en merkostnad på omkring 240 000 kronor, rapporterar TT.

240000 kronor alltså? För en kriminell afghan som desutom ville hem? Sinnessjukt är bara förnamnet och här hoppas jag att åklagaren överklagar!

Nyheter Idag

 

Annonser

2 svar »