Hemlösheten

Kommun köpte villa för 5.6 miljoner – Till flyktingfamilj

Villan ligger vid Bjärehovsparken som tillhör Lomma kommun. Strax utanför Malmö alltså. Ett Malmö som nuför tiden är fullt av hemlösa. De får inte ett öre, aldrig och aldrig någonsin. Politikerna verkar strunta helt i dessa osaliga andar som drar runt i staden och gör allt de kan för att kämpa på. Då läser man om detta vansinne, att ge en flyktingfamilj en flott villa som desutom kostar smått vansinniga 5.6 miljoner kronor. Kunde inte Några svenska hemlösa fått bo där istället, och flyktingfamiljen bott på härberget i Malmö? Varför är det viktigare att hjälpa nyanlända än etniska svenskar? Drt är vidrigt och det får mig att må förbannat illa.

Sydsvenskan

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.