Brott

Abdulrahman Fattah Panah nekades sex – Hällde tändvätska i kvinnans ögon

En iransk migrant har dömts till fängelse för grovmisshandel på Åland efter att han försökt tända eld på en kvinna som nekat honom samlag.

Brottet begicks den 25 april 2017 i samband med att 49-årige Abdulrahman Fattah Panah från Iran besökte en kvinnlig bekant på hennes arbetsplats för att umgås. Det rapporterar Ålands Nyheter.

Det vänskapligt bekanta paret hade åkt till kvinnans bostad där Abdulrahman försökte tvinga kvinnan att ha sex med honom. Kvinnan vägrade och det var något som Abdulrahman inte kunde acceptera. För att visa detta greppade han kvinnan i armen och slet henne i håret samtidigt som han slängde ned henne i golvet och förklarade att hon skulle dö.

Ja vi kan nog alla säga att denne man har kommit helt fel och han borde stannat där han kom ifrån. Vad är det med dessa dårar? Tror de att de kan göra precis vad de vill utan konsekvens? För empati och ett funktionellt samvete har inte denna arab i alla fall. Usch!

M.S

Samhällsnytt