Okategoriserade

Muslim bröt sig in i begravningsbyrå – Ville ha sex med lik

begravningsbyrå

Bild: Nya Tider

Av alla perversa sexuella läggningar så måste ju necrofili vara den mest ovanliga, och det mest skamfulla dåd som man kan begå. Det är verkligen inte ofta man hör talas om det men det händer då och då. Detta fallet hände i Birmingham i England.

Kasim Khuram, 23, bröt sig in i begravningsbyrån Central England Co-Operative Undertakers i staden Birmingham den 11 november förra året rapporterar BBC. Väl där skall den drogpåverkade muslimen ha börjat lyfta på kistlocken på nio olika kistor innan han valde ut en avliden kvinna – och hade sex med kroppen. – Jag känner inte till – och har inte kunnat hitta – något liknande fall. Det skulle vara svårt att tänka sig en större depravation av de avlidnas värdighet, sade domaren Melbourne Inman och tillade att brotten ”förolämpar all mänsklig sans”. Det var vid 03.00 tiden den 11 november som Khuram lyckades ta sig in i begravningsbyrån, berusad på vodka och påverkad av PCP. Väl där skymfade han liken av två kvinnor, varav den ena genom att ha sex med liket, innan poliser som kommit på grund av larmet som gått kunde gripa honom på plats. En av poliserna som blev vittne till skymfandet av liket sade att det ”var en horribel och störd handling” som han såg innan de kunde gripa Khuram. Väl under rättegången så grät Khuram när de anhöriga till de skymfade kropparna hördes av domstolen. De sörjande anhöriga beskrev honom som ett ”monster” som hade ”vridit om en kniv i deras hjärtan”. Kasim Khuram som erkände sitt brott dömdes till sex års fängelse och kommer även att vara registrerad som en sexualförbrytare i tio år efter att han blir fri, något som i Storbritannien innebär åtskilliga restriktiva åtgärder ämnade att förhindra återfallsbrott och skydda förövarnas omgivning. Bland annat måste de genomgå behandlingar, återkoppla med myndigheter och återfinns i sökbara register som medborgare har tillgång till.

Människan kan verkligen vara en vidrig varelse.

Nya Tider

Annonser