Finland

Finsk kommun förbjuder migranter på dagis och i skolor – Efter våldtäktsvåg

Nu måste väl ändå alla hört om migranterna som våldtar våra kvinnor? Samma sak i Danmark, Norge och Finland. Det är ett vedertaget fakta som inte kan ljugas bort. De är tydligen skapta på detta sätt utan någon respekt för kvinnor, utan kvinnorna, ja de är bara ”horor” som ska ”knullas”. Nu har alltså en kommun i Finland fått nog, och det efter en våg av våldtäkter.

Den finska kommunen Uleåborg meddelar att man nu förbjuder migranter att besöka barnomsorg och skolor. Anledningen är att föräldrar klagat över integrationsbesöken och känner sig oroliga för sina barn efter den senaste tidens uppmärksammade våldtäktsvåg mot unga flickor.

Sedan förra året har Samhällsnytt uppmärksammat en mängd våldtäkter och gruppvåldtäkter i grannlandet Finland. Enligt den finska polisen är de misstänkta manliga migranter som kommit till landet under de senaste åren och gemensamt för de flesta våldtäkter är att brottsoffren mestadels är flickor under 15 år.

De är alltså också lagda åt pedofilhållet och de jagar de yngre tjejerna som predatorer. Att ingen fått nog, laddat bössan och tagit tre klunkar vodka och öppnat eld, ja det är egentligen lite märkligt.

 

En av de platser som media har uppmärksammat i samband med våldtäktsvågen är kommunen Uleåborg i norra Österbotten. I kommunen utreder polisen minst tio migranter för grova sexualbrott mot flickor så unga som tio år. Det har resulterat i att föräldrar med barn i dagisverksamhet och skolor har klagat och uttryckt en oro över hur kommunen kan tillåta integrationsprojektet ESIKOTO att verka bland deras barn.

ESIKOTO är ett integrationsexperiment där migranter tas med till barnomsorg och skolor för att de genom lektioner och studiegrupper ska lära sig mer om samhället. Det ska också främja mångkultur. Nu väljer kommunledningen att gå föräldrarna till mötes och förbjuda integrationsprojektets fortsatta besök i dagisverksamhet och skolor.

Mika Penttilä är ansvarig för utbildning och kultur i kommunen. Han hänvisar stoppet till klagomålen om säkerhetsläget, rapporterar Yle.

– Vi har bestämt med arrangörerna för projektet att det inte blir några fler besök när situationen ser ut som den gör, förklarar Penttilä.

Hur som helst så måste nu alla de som jagar småtjejer för att ”knulla som horor”, utvisas tillbaka dit de kom ifrån. Har de uppehållstillstånd, ja så dra in det och samma om de precis fått medborgarskap i landet, visa ut de svinen omedelbart. Hade något med våld knulla min dotter som en hora, ja då hade de kunnat paxa en plats på Kumlabunkern för jag hade letat upp honom och avslutat han rakt av.

Samhällsnytt

Annonser