Okategoriserade

Somalier våldtog kvinna – Slipper undan med ungdomstjänst – Sinnessjukt?

valdtakt-jpg

En somalier våldtog en kvinna i en taxi, och han slipper undan med ungdomstjänst vilket är ytterligare ett bevis på hur kajkat det är i Sverige. Detta är ju ett slag i ansiktet på alla Sveriges kvinnor, eller? Skandalöst och våldtäkt ska per automatik innebära en frihetsberövning, alltså vård inom rättspsykiatrin eller fängelse, Som det är idag, ja det är ju inte klokt!

Kvinnan satt och väntade på sina kompisar i en bil. Då hoppade somaliern Sakeriye Barre in i bilen och körde iväg. Han stannade sedan bilen och våldtog kvinnan under pistolhot och med våld, något som Göteborgs-Posten var först att berätta. Barre är 17 år och svensk medborgare – och slipper därför både fängelsestraff och utvisning.

Alltså ett skjutvapen inblandat vilket bara det är minst sex månaders fängelse, hur tänker domstolarna idag egentligen? Eller tänker de inte alls?

Det var i januari 2018 som kvinnan, som är utlänning, var på tillfälligt besök i Sverige och i Göteborg. På kvällen fick hon och hennes kompisar skjuts av några killar, en av dem var Sakeriye Barre, som vid tillfället var 16 år. När de skulle åka från cafét satte sig kvinnan ensam i bilen och väntade på de andra. Då hoppade Sakeriye Barre in i bilen, körde iväg i hög fart. Sedan stannade han bilen och hotade kvinnan med att han hade en pistol och tvingade henne med våld till oralsex i framsätet. Därefter har han släpat henne i håret till baksätet där han ytterligare förnedrade henne genom att ejakulera över hennes rygg.

Denne Sakeriye ska sitta i fängelse på minst tre år, allt annat är oacceptabelt. Hur känner den drabbade kvinnan sig efter att ha tagit del av en sådan dom? Måste kännas ännu mer förnedrande alltså. Det är synd om kvinnorna i Sverige, den saken är klar.

Nyheter Idag

Annonser