Brott

Emil, 18-år, dömdes för försök till grov våldtäkt på barn – Hur unga pedofiler finns det?

Oskarstorgetiörebropedofilemil

Bild: Oskarstorget i Örebro. Bilarna har ingenting med brottet att göra

I Örebro dömdes förra året en 18-årig man, Emil, för försök till grov våldtäkt på barn och man undrar ju lite hur långt ner i åldrarna denna psykiska störning finns? Som jag ser det så verkar de bli yngre och yngre och antalet övergrepp på barn verkar också öka.

”18-åriga Emil greppade tag i flickan som gick genom Oskarstorget, Örebro,  på väg till skolan på morgonen och bar iväg henne samtidigt som han hållit för hennes mun. Därefter har han kastat henne till marken, tryckt ned henne och hållit fast henne samt fört in en hand innanför hennes byxor och trosor. Våldet har orsakat målsäganden smärta, blodvite, hudavskrapningar på huvudet och på ryggen, slemhinneskador i munnen och på underläppen, underhudsblödningar i ansiktet, på armarna och på buken samt rodnader bakom ena örat och på buken.”

Efter sedvanliga överklaganden så föll då domen i Hovrätten: Tre års fängelse, vilket måste ses som ett relativt hårt straff om man tänker på gärningsmannens låga ålder och på hur andra liknande mål resulterat i. Men naturligtvis en mycket bra dom. Det var det grova våldet också, just i kombination med sexövergreppen som fick det hela till tre år. SverigeEuropaVärlden önskar Emil lycka till på landets fängelser. Han lär ju i alla fall behöva, ja det såvida han inte placeras på någon sexbunker vilket jag inte tror händer faktiskt. Och det pga åldern. De vill ogärna blanda så pass unga med ex. äldre serievåldtäktsmän och äldre pedofiler.

Kriminellt

Annonser