Brott

Anhölls för barnvåldtäkt men släpptes – Då våldtog han igen

valdtakt-jpg6132511834954476292.jpeg

En somalisk man anhölls alltså efter en barnvåldtäkt men släpptes på fri fot igen, vilket resulterade i att somaliern begick en våldtäkt till. Fungerar ingenting inom rättsväsendet idag, eller? Barnvåldtäktsmän brukar ju bli först anhållna och sedan häktade, det brukar ju liksom vara den gången men här har det tydligen kajkat ordentligt.

En 17-årig somalisk yngling har våldfört sig på en minderårig flicka vid flera tillfällen. Det uppger åklagaren som åtalar mannen för våldtäkt mot barn. Enligt åtalet anhölls mannen efter den första misstänkta våldtäkten – några månader senare våldtog han igen.

Om bevisläget är bra och risken för mer brottslighet föreligger, eller att man kan lämna landet, ja då är det ju häktning som brukar vara det normala. Att våldtäktsmän idag döms till fotboja, skyddstillsyn eller till och med böter, ja det är ju så vansinnigt att man häpnar alltså. Och speciellt då de våldtäktsmän som ger sig på barn och ungdomar, det måste ju vara automatisk häktning och fängelse för det och inget annat.

Somaliern kom till Sverige från Etiopien i mars 2013. I expressfart – 2016 på våren – hade den 17-årige ynglingen fått svenskt medborgarskap. Två år senare, i april 2018, förmådde han en då 13-årig flicka att utföra oralsex på honom vid en idrottsanläggning. Somaliern – som idag har dubbla medborgarskap – anhölls men släpptes efter tre dagar. I september var det dags igen. Då genomför han enligt åtalet ett fullbordat samlag med samma flicka och förgriper sig ytterligare både vaginalt och analt. Han anhålls och släpps efter tre dagar även vid det tillfället.

Här har vi mycket av det som är helt galet i dagens Sverige. Det verkar inte finnas någon gräns för idiotin som råder i Sverige. Helt vansinnigt, inget annat!

Nyheter Idag

Annonser