Europa

En sjunde terrorattack stoppad i Tyskland – Migration är ju trevligt!

Inte klokt alltså vilka människor som vi låter komma in till vårt Europa, det är ju mängder med hatiska, mordiska och ondskefulla människor som är nog hatiska till att senare försöka mörda oss i diverse terrorattacker.

Har politikerna i Europa inte insett ännu varför andelen terrorattacker stigit, jag menar det är ju bara att se statistiken på invandringen, mestadels från Afrikas Horn och Mellanöstern, så är ju liksom puzzlet lagt.

Och allt är glasklart för alla att se. Sen att länder med mycket lågt intag av migranter från Mena-regionen inte har råkat ut för några terrorattacker, det måste de väl ändå se, eller vill de inte se sanningen, för den kanska gör ont i hjärtetrakten då?

Portugal, Ungern och Polen är tre länder med ett mycket litet intag av folk från Mena-regionen, ja och där begås inga terrorattacker, så vad är det som är så j*vla svårt med denna ekvationen?

Youtube