Europa

Dagens bild: Myt, konspirationsteori eller sanning?

Jag tror nog att det är korrekt de fyra punkterna gällande just fakta. Sen att det skulle gå så långt så att vi blev en minoritet i Sverige, nej det har jag svårt att tro. Det finns olika ekvationer som folk räknar med för att se över just ett sådant scenario om svensken som minoritet. Det gäller även Europa och teorin om det sk. Eurabia. Ett framtida Europa där islam och muslimerna tagit över kontrollen. Där nämns året 2050 som det år då Eurabia blir ett faktum. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det, men att de muslimska kvinnorna föder barn i en mycket högre takt än våra svenska kvinnor, det tror jag på för så är det. Minns ett uttalande av Muhammar Khaddaffi – Nästa gång tar vi Europa med barnvagnen…. !

M.S

Svenska Zoner