Okategoriserade

Tre våldtäkter i Stockholm under natten till lördagen

valdtakt-jpg6132511834954476292.jpeg

”” Tre misstänkta våldtäkter ska under natten till lördagen ha begåtts i centrala Stockholm. I två fall handlar det om fullbordade våldtäkter, uppger polisen för Aftonbladet. – Vi har upprättat tre anmälningar. I ett av fallen är den misstänkta brottsplatsen ett hotellrum och i ett annat fall i en lägenhet, säger Ola Österling vid polisen i Stockholm. I det tredje fallet har en ordningsvakt fått en anmälan från en kvinna om att hon blivit våldtagen under natten. Två män har gripits som misstänkta för två av fallen. ””

Sverige har verkligen blivit en bedrövlig plats och en förbannat otrygg plats, och det speciellt för kvinnor. Denna våldtäkts-epidemi måste det ju göras någonting radikalt åt, för ska varenda kvinna i Sverige verkligen bli våldtagen?

Straffen är för klena och oftast används den lägre skalan när gärningsmän döms. Det är sällan den övre straffskalan används vilket jag anser mycket märkligt. Vad är det för mening att ha möjligheten att döma efter en högre straffskala när det ändå aldrig görs?

Sådana rabiata galningar som ex. Hagamannen ja han fick ju maxstraff men var ju en serievåldtäktsman och dömdes även för ett mordförsök. Men visst går det att straffa våldtäktsmän ordentligt.

Det måsteju  statueras exempel för idag sker våldtäkter överallt och inte bara på efterfester eller i hemmen utan även i skolan, på arbetsplatser och ute på stan.

Vad anledningen är till att antalet våldtäkter fullständigt exploderat i antal det kan man ju diskutera, vilket sorgligt nog knappt görs, men det är ju via lagen och via lagboken man måste visa vad samhället anser om denna skamliga företeelse.

Annars fungerar ingenting.

M.S

SVT

Annonser