Okategoriserade

Dagens bild II: – ”Ska du ha på käften?”

stefanlöfvén001

Kommer här att tänka på hur det heter på engelska – If looks could kill. Det ser verkligen ut som om han gjort sig redo för att hoppa ner bland journalisterna och börja veva! Vem vet, det kanske finns en redig boxare i Statsminister Löfvén?

Bara det att ha tejpat ihop en mycket märklig regering, med hjälp av quisslingarna Lööf och Björklund, där Miljöpartiet tilldelas ministerposter då de skulle åka ut ur riksdagen om det vore val idag.

Alltså, hur intelligent låter det? Och Lööf och Björklund fick ju inget, utan är nu mest typ ”hangarounds” till Löfvén och hans garde, som bland annat består av cannabiskännare och en återkommande skandalminister som förra gången prickades av KU för sin inkompetens!

Jizzes alltså, hur fick Löfvén ihop detta gäng? Men dock bra att Sverige har en regering även om jag personligen ger den högst sex månader. Sen är det kajkat ordentligt, det tror jag är oundvikligt. Och som icke-socialdemokrat och icke-miljöpartist hoppas jag på den utvecklingen. Ja, sån är jag.

M.S