Afghanerna

Fatemeh Khavaris bok – Jag stannar till slutet. Intresset i att läsa den?

fatemeh

Fatemeh Khavari har via en spökskrivare, som är journalist på tidningen ETC, ”skrivit” en bok. Titeln är ju minst sagt märklig bara den, vadå jag stannar till slutet? Slutet på vadå? Slutet med hennes pushiga lobbying för åldersbedragare från Afghanistan, ja ibland har det ju till och med  visat sig att de inte ens var afghaner utan från Iran!

Bedragare hela vägen alltså, de ljuger om åldern och de ljuger om härkomsten och gör inte mycket mer här i Sverige än förpestar atmosfären. Att Fatemeh har gått och köpt en Lexus, ja det måste ju vara en underbar händelse i hennes enormt händelserika liv, kanske något som hon drömt om ända sedan hon var barn i Afghanistan, ja just det, hur ska vi veta hur gammal hon är och om hon inte egentligen är från Iran?

Åldern den får man sväva lite på, typ räkna på allt mellan fem och fyrtiofem år, det är väl likabra att ha som beredskap då. Så man inte blir för överraskad. Hon kom som ett blixtnedslag och har blivit alla vänsterprettons lilla favoritafghanska och nu med boken ska hon gräva guld med storsleven.

Det gäller att passa på, för i Afghanistan får man inte spökskrivet någon bok och heller inte en Lexus. Verkligen inte. Vad är då denna Fatemehs agenda egentligen? Tänker hon någonsin återvända till sitt hemland?

Chansen att det blir så, ja den är mindre än chansen att Jesus snart kommer tilllbaka. Helt kajkat alltså. Jag har bestämt mig för att köpa boken, och ska försöka få den signerad av Fatemeh, och inte av ETC-journalisten! För ingen kommunist ska kladda på min Fatemehbok!

Så det så!

M.S

Annonser