Okategoriserade

Skandalministern Anders Ygeman blir nu energi och digitaliserings-minister

andersygeman

Bild: Anders Ygeman

Skandalministern Anders Ygeman gör alltså comeback i Löfvéns regering, och denna gången blir han energi och digitaliserings-minister. Märklig titel, men det är säkerligen en viktig sektor i samhället, eller?

Hur som helst så prickades han av konstitutionsutskottet förra gången som det begav sig, och han blottade då en häpnadsväckande inkompetens. Anders Ygeman tar alltså plats på transport- och infrastruktur-departementet.

Anders Ygeman är född 1970 i Stockholm och han har suttit i riksdagen sedan 1996. Vi får väl se hur han hanterar sitt arbete denna gången, och om han har kompetensen inom det område han nu är satt att arbeta med.

Han verkar vara en gedigen person och jag tror han är en riktigt bra politiker, faktiskt, och det säger jag trots att han är socialdemokrat.

Nyheter Idag

Wikipedia

 

Annonser