Okategoriserade

Video: Vad folk i utlandet ser om Sverige – Och om våra svenska skolor

Folk i utlandet har sin bild över Sverige klar, och här en video som redogör tillståndet i våra skolor. Det värsta av alltihop det är att det är sanning, klarspråk och som läget faktiskt är just nu och sedan en bra tid tillbaka.

Vi ska nu få narkotikahundar att patrullera skolor i vissa städer, Malmö naturligtvis en av dem. Nästa steg då? Röntgenbågar för alla att gå igenom, och det för vapnens skull?

I bakhuvudet ekar nu ordet USA hela tiden, just nu när jag skriver¸ för vi är just nu på god väg att göra våra skolor knark och vapenfria.

Precis som de enorma problem USA har med detta och där de har knarkhundar, vapensökning via röngenbågar och ännu värre – Beväpnad ”skolpolis” blivit ett faktum.

Där är vi med vårt svenska polissystem inte än, och med tanke på att väktare i Sverige ej får ha beväpning av skjutvapen, ja så lär det dröja ett bra tag.

Hela det svenska samhället har kajkat ur ordentligt, och det får gärna minska ordentligt, och det ser tyvärr nattsvart ut från mångklulturens högborg och den politiska korrekthetens förlovade land.

Vlad Tepesblog

M.S

Annonser