Hemlösheten

Migranter får förtur till Stockholms modulhus – Studenterna och de hemlösa då?

modulhus

Migranter får alltså en egen gräddfil i Stockholm och det gällande plats i modulhusen. Det skulle ju vara önskvärt någon enda gång om man tänkte på de hemlösa, ja och på alla studenter. Svenskar borde väl för bövelen ha förtur? Det äör väl ändå inget snedvridet tänkande? Jag tycker att det säger sig själv.

Förra veckan invigdes tre modulhus med 129 lägenheter i Stockholm. Modulhusen öronmärks för kommunplacerade migranter – något som får hård kritik från Sverigedemokraterna. – Vi tycker inte att modulhusen i sig är ett problem. Det är bra att man bygger. Men boendet borde gå till studenter eller andra grupper som har behov. Som hemlösa till exempel, säger Peter Wallmark, gruppledare för SD i Stockholm stad. 

Så klart! Vi svenskar måste väl komma i första hand och då speciellt gällande de hemlösa och uteliggarna som far illa nu när det är vinter och svinkallt. Politikerna borde testa att driva omkring en vecka i Stockholm och sova ute, i trapphus, i garage och sitta och smutta i två timmar på en kaffe på någon nattöppen hamburgerbar. Det är inget liv att ha, så naturligtvis borde platserna gå till dem. Och till bostadslösa studenter. Punkt slut.

Nyheter Idag

Annonser