Facebook

Angående Facebook och deras märkliga policy

Nu kan jag ej dela bloggen längre på Facebook, de har blockerat bloggen. Även den andra bloggen – Sverige Sjunker har blockerats. Det säger ju inte mycket om bloggen men det säger allt om Facebook. Jag har inte skrivit något rasistiskt, någon hets eller något förolämpande mot någon person, någon organisation eller någon religion. Ibland har det postats ironiska bilder, och det kommer fortsätta, så exakt vad Facebook sysslar med det här jag ingen aning om. Det är säkerligen politiker som pressar Facebook att stänga ner, att blockera konton eller på annat sätt kväsa folk att säga sina åsikter i olika ämnen som ex. politik, samhällsfrågor, brottsligheten, religion eller kultur. Sånt är läget, men bloggen fortsätter naturligtvis. Och jag vill tipsa om MeWe, en ny social mediaplattform som ser lovande ut, så kika på den. Använd sedan Duckduckgo, en bra söktjänst med en bra webläsare som man kan rensa allt på en sekund bara. Mycket bra program. Och så får inte Google in alla sina sökrapporter, som de brukar hamstra in. Integritet är nyckelordet här om detta. SverigeEuropaVärlden finns nu på MeWe. Ni är välkomna att lägga till oss. Det var lite om sociala medier och den märkliga censuriver som spridit sig som en löpeld och som kraftigt utmanat yttrandefrihet, demokratin och rätten för en individ att ha en åsikt.

M.S

Annonser

2 svar »

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.