Okategoriserade

Visst är Sverige fantastiskt – Visst är det väl så?

En bild med klockren text med ett klockrent budskap alltså. Och på frågan om att Sverige är fantastiskt, ja det var det en gång i tiden men det förändrades och nej! Sverige är inte längre fantastiskt.

Inte alls. Men förhoppningsvis kan Sverige bli just fantastiskt igen, om vi alla bara samverkar, vaknar upp och gör en insatts.

För blir det ingen förändring alls snart så ser jag inte Sverige som det land där jag vill bo. Inte på något sätt. Men då jag sällan ger upp i första taget så hoppas jag att vi tillsammans gör Sverige fantastiskt igen.

Går inte det, ja då lämnar i alla fall jag Sverige och söker mig till ett land som ser helt annorlunda på det mesta i samhället.

Där råder patriotism och nationalism. Nationalism som inte ses som det minsta rasistiskt eller fascistiskt utan en sund ideologi både för nationen och för individen. Men vilket land jag menar, nej det blir min hemlighet.

M.S

Annonser