Dokumentärer

Video: Hur har den muslimska invandringen fungerat i Sverige?

Vi har läst om och sett nyheter om den muslimska invandringen som sköljt över Sverige. Men hur illa är det egentligen? Se detta vittnesmål från dokumentärfilmare Ami Horowitz, som visar varför en ökad muslimsk invandring leder till stegrande antal våldtäkter och andra våldsbrott.

Youtube

11 svar »

 1. Tack för denna dokumentär om situationen i Sverige, bra att omvärlden ser hur utvecklingen är i Sverige!

  Många politiker har inte läst på om islam och läst verser ur koranen, men Sverigedemokraterna har gjort det och därför ser faran med islamisternas infiltration i politiska partier. Läs verser ur koranen och lyssna på information från f.d. islamister som verkligen vet vad islam är, nedan i mitt blogginlägg.
  https://ladycobra.wordpress.com/2014/10/06/koranen-ligger-bakom-is-jihadresenarer-fran-sverige/

  Gillad av 2 personer

 2. Socialdemokraterna har nära samarbete med islamister och överenskommelse med SMR att kvotera in islamister i riksdagen så de är riktigt infiltrerade som även MP och C är. Läs nedan i mitt blogginlägg om detta.
  https://ladycobra.wordpress.com/2014/01/30/socialdemokraterna-i-nara-samarbete-med-islamister/?fbclid=IwAR2MqCYhnfLJGiwOitU_e057K8xqMYeGrJZEmjRYe_DjIWG2j7H9TbfjmY0

  Läs även detta om infiltrationen i politiska partier..
  https://www.expressen.se/debatt/sa-infiltrerar-islamister-de-svenska-partierna/

  Gillad av 1 person

  • Hej igen!
   Såg inte att min första kommentar kommit med så jag skrev en till med en ytterligare länk, hoppas detta inte gör något.
   Vi fortsätter kämpa för SD!
   Ha en välsignad dag! God bless you!

   Gilla

   • Ja Waberi är en otäck människa, förtrycker flickorna i hans friskola i Göteborg. Hur han hamnade i riksdagen, det är ju en gåta bara det. Jag anser att en ny lag ska till, nämligen att man.måste vara född i Sverige för att kunna ta plats i maktens korridorer – Riksdagen. USA har en lag som säger att för att kunna bli president så krävs det att du är född i USA. Det är lite samma tänk. Idag sitter det en ung somalisk kvinna som kryssade in sig genom att imamer och predikanter övertygade muslimer att personrösta på henne. Ho hsr ingen som helst vana av politik så man undrar ju där lite vad hon gör i riksdagen? Miljöpartiet är verkligen en samling dårar, drömmare och politiskt misslyckade individer. En skärpning måste till för riksdagen är ju ingen lek eller någon sorts hobby.

    Gillad av 1 person