Afghanerna

Video: De ensamkommande haziriska flyktingbarnen

Vilka är de, dessa omtalade ”ensamkommande” afghaner? Trots att det inte längre är krig i Afghanistan eller klanstrider så flyr de från Afghanistan ändå? Att bara lämna allt du levt i och bege sig till Europa, kasta sitt pass naturligtvis, och vid uppmaning dra av 10-15 år på sin ålder och framstå som en femtonåring som ser ut att vara minst 25-30 år och den myten om att dessa unga afghaner ser mycket äldre ut än vad de är, ja det är en förbannad lögn och inget annat.

De blir instruerade nere i Afghanistan vad de ska säga och hur de ska framstå som ungsa pojkar. ‘Pojkar ja, var blir alla flickor eller kvinnor av? Är de nöjda med rådande situation där nästan alla pojkar och män i Afghanistan lämnat byarna, städerna och landet? Ja inom islam vet vi ju att kvinnor är lika mycket värda som en burk coca cola, för jävligt alltså att bara sticka utomlands och lämna döttrar. fruar och andra kvinnor som nu ska ta hela ansvaret och se till att det rinner in lite inkomst till den halverade familjen.

Fega löss alltså och helt ryggradslösa individer som till slut hamnat i Stockholm och livnär sig med att sälja droger på plattan och sälja sina kroppar som prostituerade unga pojkar. Hela denna ruljansen är minst sagt vidrig och om jag hade kunnat skulle jag gärna fråga Annie Lööf om det var så här de ville ha det med Gymnasielagen och amnestin för nästan 9000 afghanska ensamkommande?

Antagligen skulle hon inté bemöda sig att svara, men jag undrar lite över hur de egentligen tänkte? Är det inte mer än lite bra om man först har bostäder och sysselsättning att erbjuda dessa nomader? Inte klokt och det är nästan så att jag tycker lite synd om dessa individer. En del har faktiskt återvänt hem till Afghanistan vilket många fler borde fundera över innan de snart ligger och dör i en överdos i någon trappuppgång på Södermalm.

Youtube

M.S

Annonser