Brott

EU-politikern Soraya Posts dotter gripen för grova stölder från pensionärer och sjuka äldre

soraya_post

EU-parlamentarikern Soraya Post

Soraya Posts dotter Thereza Eriksson och hennes pojkvän Abraham Lakatos har ingått i en stöldliga som specialiserat sig på att stjäla från sjuka och gamla, det äldsta offret är 85 år gammal.

Thereza Eriksson brukar beskriva sig själv som en romsk aktivist som vill belysa romska frågor och diskriminering. Nu har även hon levt upp till nidbilden av romer, som individer som stjäler från sjuka och äldre svenskar.

Hennes argument om romska frågor som ex. just den om diskriminering, ja det falnar ju så att säga bort och kvar blir bara bilden av en kriminell rom. Detta att de specisaliserat sig på att stjäla från äldre och sjuka pensionärer, det hoppas jag leder till ett kraftigt hårt straff.

Vi pratar år i fängelse här och inget annat är acceptabelt. Så uppför man sig inte i Sverige helt enkelt och jag vill inte komma med klyschor men denna sortens ”fulbrottslighet”, det är nästan enbart romer som sysslat med och jag menar naturligtvis inget rasistiskt eller någon antiziganism med det, utan säger bara som det är.

Tråkigt möjligtvis men dock fakta. Det är omöjligt att hitta statistik över romsk brottslighet då den statistiken skulle bli mycket kontroversiell, därför hittar man inget på ex. BRÅ när man letar. Det är synd att så många romer hela tiden lever upp till bilden som de flesta tyvärr har om just romerna.

Nyheter Idag

Annonser